Javascript Images Slideshow by WOWSlider.com v2.6


 

Talan Accountants & Belastingadviseurs.

Eerst even voorstellen!

Wanneer u op zoek bent naar een accountantskantoor dat klein genoeg is voor persoonlijke service en groot genoeg is om alle deskundigheid in eigen huis te hebben, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Talan Accountants & Belastingadviseurs, is een jong en ervaren bedrijf, gevestigd in Zevenaar.

Wij doen met veel plezier het werk waar u zelf geen tijd voor heeft, zodat u al uw eigen energie kunt richten op uw eigen onderneming.Daarnaast zijn wij als mede-ondernemer in staat, u met onze ervaring en know how goed te begeleiden, te adviseren en inzicht te verstrekken in wat voor u belang-rijk is.

Bij Talan Accountants & Belastingadviseurs vindt u zowel accountants-administratieconsulenten (AA)
als college-belastingadviseurs (CB en FB).

Onze organisatie telt momenteel zes medewerk(st)ers. Iedere medewerker heeft binnen zijn of haar specialisatie een eigen klantenportefeuille, waardoor een optimale dienstverlening richting iedere individuele klant wordt bereikt. Talan is een accountants- en belastingadvieskantoor dat
staat voor kwaliteit, flexibiliteit en service. Wij streven een doel na om door hoge betrokkenheid, enthousiasme en professionaliteit van onze mensen een hoogwaardige dienstverlening aan
onze klanten in het midden- en kleinbedrijf te kunnen bieden.

Onze dienstverlening bestaat voornamelijk uit het samenstellen van de jaarrekening, het verwerken van de administratie, inclusief de salarisadministratie, alsmede het verzorgen van de aangifte BTW,IB, VPB en dividendbelasting.

De medewerkers van Talan Accountants & Belastingadviseurs zijn goed opgeleid en het merendeel heeft jarenlang gewerkt bij de ‘Big Four’ kantoren. En dit alles voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!


 

 

 

 
 
 Talan accountants & belastingadviseurs
Mercurion 32-E
6903 PZ Zevenaar


Tel:

Fax:
E-mail:


0316-243410
0316 - 243411
info@talanaccountants.nl