Javascript Images Slideshow by WOWSlider.com v2.6

 


 

Het aanvragen van een lening bij uw bank
Bij het aanvragen van een financiering komt heel wat kijken. Hierbij komen verschillende vragen aan bod, bijvoorbeeld; waarvoor is de financiering nodig en wat is de financieringsbehoefte? In de toekomst moet echter de financieringslast (rente en aflossing) ook opgebracht kunnen worden. 
We begeleiden onze cliënten bij financieringsaanvragen. Onderwerpen in onze advisering kunnen naast het bovenstaande zijn: welk soort financieringsinstelling u het beste  kunt benaderen, welk soort financiering het meest geschikt is, het vergelijken van offertes, hoe toetst een financieringsinstelling een aanvraag en welke voorbereiding kunt u treffen?

Investeringsbeslissingen
Wanneer u een investering wilt doen, is het verstandig hier eerst over na te denken. Hierbij kunnen wij u advies geven. Wij kunnen bijvoorbeeld adviseren over de financiering van de investering, inschatting van het rendement van de investering, te hanteren uurtarieven en mogelijkheden voor investeringssubsidies.

Aankoop of verkoop van het bedrijf
In Nederland komen steeds meer bedrijven te koop. Een belangrijke reden hiervoor is dat veel ondernemers aan hun pensioen toe zijn. Vaak blijkt echter dat deze ondernemers veel te laat zijn gaan nadenken over de toekomstige verkoop. Hierdoor is de onderneming niet voorbereid op verkoop en valt bovendien de opbrengst van de onderneming vaak tegen.
Wilt u een onderneming kopen, dan volgen eerst onderhandelingen met de verkoper. Wat is de onderneming echter waard? Waarop let u na de aankoop? U moet nu leiding gaan geven aan de onderneming, de koop moet gefinancierd worden, er moeten contracten worden opgesteld, enzovoorts.

De vorm waarin uw onderneming wordt gedreven

Drijft u de onderneming in de vorm van een eenmanszaak, een vennootschap onder firma, een besloten vennootschap of een commanditaire vennootschap?
Wanneer zet u de eenmanszaak om in een besloten vennootschap? Of kunt u de onderneming in de besloten vennootschap beter in de vorm van een eenmanszaak drijven?
 

 

 

 
 

 Talan accountants & belastingadviseurs
Mercurion 32-E
6903 PZ Zevenaar


Tel:

Fax:
E-mail:


0316-243410
0316 - 243411
info@talanaccountants.nl